• Netwerken in

    een inspirerende

    elektrische omgeving

    banner

Rüttchen

Rüttchen

Elektrische auto's zijn niet meer weg te denken en gelukkig spelen importeurs, zoals Mercedes-Benz daar goed op in.
In april 2015 is de eerste volledige electrische Mercedes-Benz, de B-Klasse Electric Drive geïntroduceerd in Nederland.
Mercedes-Benz had natuurlijk al wel ervaring met de ontwikkeling van de smart electric.

Rüttchen Autowereld zal tijdens de e-Drive in Breda deelnemen met de Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive, de
smart electric en de Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle).
Maar we komen niet alleen met auto's, we nemen ook de smart e-bike mee voor een rondje proefrijden! 

 

Rüttchen Autowereld is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de gezellige familiesfeer altijd bewaard is gebleven. 

Rüttchen Autowereld heeft dealerschappen van Mercedes-Benz personen-, bestel- en vrachtauto´s en smart, Mitsubishi en FUSO. Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem, Tiel en Waalwijk, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland.

Vertrouwen

Onze groei is vooral te danken aan onze klanten die hun vertrouwen in Rüttchen Autowereld hebben gesteld. Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is dan ook een dagelijks streven van alle ruim 350 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Autowereld onlangs voor 2 vestigingen van Mercedes-Benz Awards heeft behaald voor Klanttevredenheid en dat onze vestiging in Veghel is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van 2013.

Service

Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft tevens geresulteerd in het complete dienstenpakket dat Rüttchen Autowereld biedt. Naast leasing, financiering en verzekeringen onder eigen label, kunt u bij Rüttchen Autowereld kiezen om extra SterGarantie af te sluiten, zodat u na afloop van de fabrieksgarantie nog wat langer kan genieten van het veilige gevoel van fabrieksgarantie. 

Elke Mercedes-Benz occasion wordt door onze monteurs met de uiterste kunde, kennis en techniek gecontroleerd in de werkplaats. Elk detail wordt bekeken en zo nodig hersteld met originele Mercedes-Benz onderdelen. Pas na deze keuring krijgt de occasion het kwaliteitskeurmerk van Mercedes-Benz: SterOccasion. Daarbij wordt elke Mercedes-Benz geleverd met uitgebreide garantie tot 24 maanden, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw SterOccasion.

Bij een werkplaatsbezoek kunt u (tegen vergoeding) gebruikmaken van vervangend vervoer. De werkplaatsen van veel vestigingen zijn ook in de avonduren geopend voor onderhoud en reparatie aan zowel personen-, bestel- als vrachtauto´s.

Breda E-drive

Tijdens Breda E-drive willen wij graag ons bedrijf presenteren. Naast Mercedes-Benz dealer is Rüttchen Autowereld ook dealer van Mitsubishi en smart. Tijdens Breda E-drive willen wij u graag kennis laten maken met de Mitsubishi Outlander en de electrische smart.