• Netwerken in

    een inspirerende

    elektrische omgeving

    banner

Wordt de zelfrijdende auto een mobiel kantoor?

Normaal moet je achter het stuur je aandacht volledig bij de weg houden. Maar wat als je auto vanzelf rijdt? Dan kun je gewoon werken achter het stuur! Een interessante insteek wat betreft de zelfrijdende auto's.

Wordt de zelfrijdende auto een mobiel kantoor?

Een auto die volledig is gebouwd als volwaardig kantoor met vergaderruimte en benodigde communicatiefuncties, klinkt veelbelovend toch? Regus, specialist in - en wereldwijde aanbieder van flex werkplekken werkt op dit moment samen met Rinspeed aan de ontwikkeling van de XchangE.

Voor het concept is een Tesla S omgebouwd tot een mobiel kantoor. Binnen in de wagen kunnen de twee voorstoelen worden omgedraaid waardoor een mobiele werk- en vergaderplek ontstaat. Daarnaast is de auto voorzien van allerlei geavanceerde technologie en infotainmentsystemen die je op een kantoor ook zou verwachten. Zo moet de wagen het dus mogelijk maken om reistijd om te zetten naar productieve werktijd.

Of het uiteindelijk ook daadwerkelijk een succes wordt is natuurlijk afwachten, maar de ambitie toch zeker interessant en wellicht een stap dichterbij door de recent gepresenteerde zelfrijdende Google auto. Onderstaand enkele afbeeldingen van de reeds gepresenteerde omgebouwde Tesla S

 

Bron: Dutchcowboys.nl