• Netwerken in

    een inspirerende

    elektrische omgeving

    banner

Vanaf 10 euro investeren in Fastned Snellaadstations

Als autobezitter wil je onbezorgd kunnen reizen en daar hoort bij dat wanneer de energievoorraad op is je deze snel kunt bijtanken. Dit wordt vaak nog als een probleem gezien bij full elektrische auto's. Het Nederlandse bedrijf Fastned wil hier verandering in brengen door een landelijk dekkend netwerk van snellaadstations op te zetten. Inmiddels heeft het 31 van dit soort "tankstations" en middels een financieringsronde wil de organisatie dit verder uitbreiden. Iedereen kan investeren, ook particulieren. Al voor 10 euro kun je een deel van dit bedrijf kopen.

Vanaf 10 euro investeren in Fastned Snellaadstations

Voor investeerders die meer dan 2500 certificaten kopen bestaat de Fastned Founders Club. Leden van deze club mogen hun leven lang gebruik maken van de snellaadstations. Een mooi aanbod voor mensen die, net als wij, geloven in elektrische mobiliteit.

 

Overigens houdt Fastned wel een slag om de arm. In hun voorwaarden staat dat ze te allen tijde het recht hebben het gratis laden weer op te heffen:

"Fastned kan op ieder moment wijzigingen maken in de voordelen die aan nieuwe Fastned Founders Club leden worden aangeboden. Hieronder wordt mede begrepen de mogelijkheid om het aanbod van Gratis Laden als een van de Fastned Founders Club benefits in te trekken. Die intrekking heeft geen gevolgen voor de rechten van de op dat moment al bestaande Fastned Founders Club leden, onverminderd de overige bepalingen van deze Voorwaarden."