• Netwerken in

    een inspirerende

    elektrische omgeving

    banner

Karten voor het Longfonds tijdens e-Drive

Tijdens de 4e editie van Breda e-Drive wordt er een ludieke kartrace gehouden met als doel geld in te zamelen voor het longfonds. Het Bredase kartbedrijf Lot66 stelt twee elektrische karts ter beschikking waarmee de bezoekers tegen betaling van minimaal € 2,- een behendigheidsparcours op het Makro terrein kunnen afleggen. Voor de beste prestaties liggen mooie prijzen klaar. De totale opbrengst komt ten gunste van het Longfonds.

Wethouder Paul de Beer zet de eerste score
De eerste score zal neergezet worden door wethouder Duurzaamheid Paul de Beer, direct gevolgd door Jason Oostenbrink, vestigingsmanager van Makro Breda. Studenten van Avans, NHTV en Radius zullen naar verwachting goede scores weten te realiseren.

Het belang van schone lucht
Initiatiefnemer van Breda e-Drive Johan Janse kijkt verder dan de economische voordelen van elektrisch rijden: “Op vele manieren draagt elektrische mobiliteit bij aan een duurzame maatschappij. Emissieloos rijden betekent een verbeterde luchtkwaliteit en daarmee gezondere lucht voor longen. Longpatiënten hebben hier enorm veel baat bij.”

Unieke elektrische karts
Met de elektrische karts heeft Breda e-Drive een primeur te pakken. Het is de eerste presentatie van de toekomsite karts van Lot66. Het Bredase bedrijf schakelt namelijk volledig over op deze nieuwe variant van karten. Naast voordelen in de beperking van geluid en stank hebben elektronische karts ook een hoger fun-element doordat er veel mogelijk ismet afstellingen.

Wat is er nog meer te doen op 23 september bij Breda e-Drive

Bekijk de deelnemers aan Breda e-Drive 2015.

 

Programma 2015

Opening Wethouder Paul de Beer 12.00 uur
Lunch 12.15 uur
Belevingsmarkt: Proefrijden/Karten/Ervaren! 12.15 uur
Bijeenkomst BEI 14:00 uur
Bijeenkomst Slim Samenwerken aan een CO2-neutraal Breda 16.30 uur
Open netwerkborrel
Afsluiting Wethouder Paul de Beer
17.45 uur